2013-01-27 10:48:57• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - tele van szorongással

Napi horoszkóp január 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy rokoni látogatás tartja lázban, ez lehet az oka annak is, hogy képtelen a koncentrálásra. Nehezen tudja elviselni, hogy hiába akar megfelelni egy bizonyos illető elvárásainak. Adja fel, legyen végre önmaga!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma valahogy mindent elfelejt. Újabban amúgy is túl nagy a rendetlenség a fejében, s ennek csak tükörképe az önt a házában körülvevő rendetlenség. Most itt az idő, hogy legalább egy szobáját rendbe tegye. A részeredmény is eredmény.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehezen ébred fel, és, ha a családtagjai hagynák, akkor legszívesebben akár délig is csak aludna, heverészne. Ha így van, ne álljon ellent a szervezete igényének. A tél a visszahúzódás, erőgyűjtés, lustálkodás ideje. Töltekezzen!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Alig várta a hétvégét, de persze jellemzően azért, hogy a családi, otthoni teendőket végre elintézze. Pedig nem csak a munkálkodásról kellene, hogy szóljon ez a mai nap. Itt az ideje a nagy beszélgetéseknek is. Kerítsen rá sort!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon bízik valamiben, de most úgy látszik, hogy önt is elhagyja minden bizodalma. Pedig nem kellene mindent feladnia. De mindent egy lapra tenni sem. Keressen más utakat! A mai napot használja ismerkedésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sok nehézségre számíthat a mai napon. De ne aggodalmaskodjon azon, ha nem minden úgy történik, ahogy azt eltervezte, ahogy elvárta volna. A sors néha tesz egy kis kacskaringót. Mert még valami tapasztalatra van szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Ön alapvetően társasági ember, ma mégis inkább magányra vágyna. Sajnos erre legfeljebb a délelőtt folyamán lesz lehetősége. Délután már csak akkor, ha messzire megy. Mert önhöz váratlan vendégek állíthatnak be hirtelen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Tele van szorongással. Próbálja meg valamilyen sporttal, mozgással levezetni az önben felgyülemlett feszültségeket. A dohányzás, az alkohol csak időlegesen segít, de a mellékhatásai sokkal fájóbbak, mint mondjuk a távgyaloglásé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma sikeres napja lehet. Végre elismerik a kvalitásait, és ennek hangot is adnak. Ráadásul az a személy is, akinek az elismerésére ön mindig is a legjobban vágyott. Boldogságát ne rejtse véka alá. Ön szeret ünnepelni, ünnepeljen ma is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha az élete nehéz feladatok elé állítja önt, az azért van, hogy a fejlődését segítse. Akkor léphet erre az útra, ha belátja, hogy semmi bajáért nem hibáztathat másokat. Így mindjárt kiderül, kinél a megoldás kulcsa. Önnél.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Talán máshogyan képzelte a mai napját, mint ahogyan az végül is alakult. Nem baj, mert minél inkább hajlik az alkalmazkodásra, annál több örömet találhat benne végül is. Ha rossz az autó, nincs térerő, Wifi, akkor talán hegyet kellene másznia…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hiába van ma hétvége, önnek mégis munkálkodással kell töltenie az időt. Igaz, talán lazább, vagy kötetlenebb lehet ez a munka, de éppen ezért alkalmat adhat önnek arra is, hogy kicsit jobban összeszedje magát.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: